Müsteri Hizmetleri
+90262 653 8 777
Türkçe English

HAKKIMIZDA

20 yılı aşkın süredir sektöründe öncü jeneratör firmalarına hizmet vermekte olan ekibimiz jeneratör satışına başlamıştır.

 

EMG Güç ve Enerji Sistemleri Yapı Malzemeleri firmamız 2017 yılında kurulmuştur. UPS ürünlerimiz kesintisiz güç ile çalışılmasına olanak sağlar.

 

Paslanmaz baca sistemleri kendi imalatımız olup 10 yılı aşkın süredir, sektöründe öncü firmalara hizmet vermektedir. EMG Güç ve Enerji Sistemleri Yapı Malzemeleri ile ürünlerimiz perakende satışa sunulmuştur.

 

Bağlantı parçaları, boru - profil, fittings, vana, plastik ek parçalar sektöründe marka olmuş firmaların ürünleri olup değerli iş ortaklarımıza sunulmaktadır.

 

 

 DEĞERLERİMİZ

 

* Hızlı ve çözüm odaklı çalışırız.
* Yenilikçi ve inovatif projeler üretiriz.
* Kolay erişilebilir ve kolay ulaşılırız.
* Güncel teknoloji kullanırız.
* Yüksek donanım sunarız.
* Müşteri memnuniyeti sağlarız.
* Ticaret etiği önemseriz.
* Güvenli ve güvenilir hizmet sunarız.
* İhtiyaca uygun iş üretiriz.
* Çözüm ortaklı gücüne inanırız.

BUGÜNDEN GELECEĞE YANINIZDAYIZ.


MİSYON

 

Enerji imalat ve inşaat sektörlerinden satış ve satış sonrasındaki hizmette iddialı, motivasyonunu müşteri memnuniyetinden alan gücünü tecrübesiyle ortaya koyan ticari etik ilkelerini önemseyen güvenilirliğini kanıtlamış iş kalitesiyle fark yaratan firmayız.

 

VİZYON

 

İleri teknolojik alt yapı ile fark yaratan, alternatif ürün ve hizmet seçenekleriyle tercih edilen inovatif ve ihtiyaca uygun çözümler üreten ve müşteri tavsiyesi ile büyüyen bir dünya markası oluşturmak vizyonumuzdur.

 




Copyright © 2017 Emg Güç ve Enerji Sistemleri Yapı Malz. İth. İhr. Tic. Ltd. Şti.
Tüm Hakları Saklıdır.